Selecteer een pagina

Gemeente Zoetermeer: Narratief

Een ambitieus project in Zoetermeer. Langs de A12 vlakbij Den Haag. Daar dient een ietwat grijzig bedrijventerrein uit te groeien tot het Dutch Innovation Park, de (inter)nationale hub voor toegepaste IT-oplossingen. Een broeikas voor innovatie en co-creatie. Maar dat gaat niet zomaar. Het terrein staat bekend onder verschillende namen. Ondernemers zijn er vooral bezig met zichzelf, en die hogeschool om de hoek is reuze handig, maar hoe kunnen onderwijs en ondernemers elkaar nog meer versterken. Een gemeenschappelijk verhaal ontbrak.

Dat mochten wij schrijven. We spraken een tiental betrokkenen en ondernemers, en schreven op basis daarvan een column die als speeltuin diende voor een mini corporate story, een verhaal in enkele zinnen, herkenbaar voor elke ondernemer. Plus een narratief, een kapstok waaraan iedereen betrokken bij het park zijn eigen verhaal kon ophangen. Het Dutch Innovation Park, de broedplaats voor toegepaste IT-oplossingen op het gebied van cyber security, e-health & care, smart mobility en big data. Voor enthousiaste IT-ondernemers die willen kruisbestuiven en kennisdelen. Startups, middelgrote bedrijven en multinationals, en ruim 550 leergierige IT-studenten van De Haagse Hogeschool die samen werken aan new IT-business.

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

28 november 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Show Buttons
Hide Buttons