Selecteer een pagina

DiamondsByMe: Merkpositionering en Communicatiestrategie

We raakten met Remco aan de praat tijdens een training die we gaven aan mkb-bedrijven in de regio Barendrecht. En we waren direct onder de indruk van wat hij deed met DiamondsByMe. Een online juwelier waar je op maat gemaakte juwelen kunt laten maken.

Gek genoeg had hij zelf geen goed merkverhaal. Zijn marketingbeleid bewoog van links naar rechts, en weer terug. Merkten we. Geen duidelijke keuzes, geen lange termijn.

We raakten nog wat verder aan de praat, en toen vroeg hij of we hem konden helpen. Met een duidelijker en merkeigen positionering en bijbehorende communicatieaanpak. En die kwam er. Met meer focus op de techniek, dan op lifestyle. Want dat is wat DiamondsByMe onderscheid.

Remco is in Nederland de pionier van het nieuwe ambacht binnen de sieraden industrie. Hij combineert de allernieuwste technologieën als 3D printing met het eeuwenoude ambacht van goudsmeden. DiamondsByMe is de eerste ambachtelijke juwelier ook waar je online exclusief sieraden kunt personaliseren of helemaal zelf ontwerpen. Het ontwerp? Dat kan je online bekijken middels realistic render foto’s en bewegend beeld. Uniek in de wereld: je ontvangt thuis een 3D- geprinte proefversie van een sieraad.

 

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

13 november 2018

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Show Buttons
Hide Buttons