Selecteer een pagina

Gordijnen.nl wil de wereld van gordijnen uit het stof halen. Met een heldere website vol tips en inspiratie waar je makkelijk en snel gordijnen kunt bestellen. En vier nieuwe video’s om het bestelproces nog eenvoudiger te maken.

“Nee joh, ik had nog nooit voor een camera gestaan”, zegt Martijn van der Waal. “Ik kwam erachter dat ik supersnel praat, en dat is voor de camera een beetje ongelukkig. Ik kreeg een paar goede tips hoe rustiger te praten en dat advies gebruik ik in klantengesprekken nog steeds. Toch leuk zo’n cursus op de set.”

Cris Wevers Lopo: “Ik stond tijdens de opnames de hele dag in het middelpunt, het draaide letterlijk om mij. En ik mocht op een leuke en informatieve manier uitleggen waar ons bedrijf voor staat. Take negen was de langste opname, geloof ik. Iedereen bleef vriendelijk.”

Cris en Martijn zijn adviseur voor Gordijnen.nl. In 2016 opgericht door Maurice Winkel om raamdecoratie uit het stof te halen. Hij zag daar een ratjetoe van onduidelijke prijzen en afspraken, en wilde de gordijnenwereld transparanter en leuker maken. Met een heldere website vol tips en inspiratie, waar je ook nog eens, als eerste in ons land, gemakkelijk en snel gordijnen kon bestellen. Met adviseurs die bij je thuis gratis komen opmeten.

Natuurlijk moesten medewerkers de hoofdrollen in de nieuwe videocampagne spelen. Vrienden en open behoren tot de kernwaarden van Gordijnen.nl. Ook oprichter Maurice Winkel komt als een rode draad in de video’s voorbij. In een ridderpak. In deze video legt hij uit waarom dat pak draagt.

Bekijk ze allemaal. En lees hoe Cris en Martijn hun acteerdebuut hebben ervaren.

Concept/script: Cor Hospes, Merkjournalisten. Productie/Realisatie: Online Video Producties

Show Buttons
Hide Buttons