Selecteer een pagina

Vreselijk is het. Herhaling op herhaling. Ik kan dat gezever van George Michael over zijn Last Christmas op Sky Radio niet meer horen. Nog één keer Mariah Carey en ik eet een gepoedersuikerde kerstbal op. En alsjeblieft, Noddy Holder, excuzes le mot, maar please shut the fuck for one time up met je Merry Xmas everybody.

Sky Radio presenteert zich als het Christmas Station. Als de specialist van kerstliedjes. Maar wat ze op die zender draaien zijn vooral dezelfde liedjes, tot vervelens aan toe steeds weer diezelfde liedjes. Christmas songs die ik ook op andere radiozenders de hele dag horen kan.

Als een kerstliedjes specialist moet jij je onderscheiden. Moet je verrassen. Met kerstnummers die ik niet ken of in geen jaren heb gehoord. Want dat is wat specialisten doen. Hun publiek verwonderen. Hun publiek overrompelen met onverwachte geluksmomentjes.

Een specialist dient zich te gedragen als specialist. Dient zich te onderscheiden met een eigen stem. Moet diepgang bieden. Zijn publiek overvallen met jee-inzichten, wauw-insteken en prikkel-perspectieven. Een specialist moet zijn audience overweldigen met liefde en inspiratie.

Doe dus niet als Sky Radio. Wees geen zielloze herkauwer, maar een echte specialist. Een echte.


Show Buttons
Hide Buttons