Selecteer een pagina

Verhalen met impact

Wij maken voor jouw merk waardevolle verhalen die worden opgemerkt. Verhalen die mensen in beweging brengen. Van blogs, podcasts en documentaires tot strips, features en films. Altijd geschreven, geschoten en opgenomen vanuit een duidelijke merkstrategie en met een journalistieke blik. Verhalen met impact omdat ze het waard zijn om te delen. Want dat is wat wij doen. Meer halen uit verhalen. Meer traffic. Meer leads. Meer binding. Meer omzet.

Misschien wil je je corporate story aanscherpen. Misschien wil je met een goed verhaal onder de aandacht van je publiek komen. Om het verhaal rond een product of dienst te vertellen of een mogelijk misverstand of vooroordeel weg te nemen. Misschien vragen markt- en maatschappelijke ontwikkelingen om een ongoing serie verhalen voor een blog of ander contentplatform. Om je bedrijf of organisatie een duidelijk gezicht binnen je markt te geven en je te positioneren als thoughtleader.

Wij helpen jou met het bedenken, uitwerken en invullen van redactionele formats. Kijken hoe we jouw bestaande content kunnen aanscherpen. Altijd vanuit de basis: wie ben jij en wie is je publiek. Wat is jouw oplossing. Wat maakt jouw bijzonder en hoe vertaal je je DNA naar opmerkelijke verhalen. Welke taal spreekt je publiek, wat is hun mediagedrag en hoe kun jij hun leven verrijken en veraangenamen.

Hebben jouw redacteuren en contentmakers last van een writer’s block? Zijn ze hun inspiratie kwijt? Of wil je ze op een fris spoor zetten? Wij hebben zeer veel ervaring in (on the job) trainen en coachen. Geven al jaren masterclasses en workshops op het gebied van storytelling, contentmarketing en creatief online schrijven. Vergeet niet te vragen naar de mogelijkheden.

Wil jij verhalen die mensen in beweging brengen?

Show Buttons
Hide Buttons